2014 m. sausio 1 d., trečiadienis

2013

Kai pernai rašiau apie 2012 metus, atrodė, kad rašosi labai sunkiai. Šiemet rašosi dar sunkiau. Ne todėl, kad neturiu, ką pasakyti - todėl, kad visko, ką noriu pasakyti, yra perdaug.
Visų pirmą, norėčiau visiems padėkoti už dar vienus puikius metus. Pripažinkim, jie buvo puikūs! "Coming Home EP", "Forgive Me" albumas, Skandinavijos turas - praėję metai buvo nuostabūs! Mūsų puslapis tik per plauką netapo oficialiu, bet jį tikrai pastebėjo TeamSaade, o galbūt - labai to tikiuosi - ir pats Eric.
Mes taip ir negavome teisės turėti savo lietuvišką StreetTeamSaade - ir tai bus pagrindinis mūsų iššūkis šiems metams! Taip, mes galime tai padaryti. Ir padarysime, visi kartu.
Kitas iššūkis tebūnie bendravimas. Lietuvos SaadeFamily turi tiek įdomių žmonių, ir gaila, kad dauguma jų net nebando susipažinti tarpusavyje!
Šiandien yra antrasis puslapio gimtadienis. Žinau, kad pastarąjį mėnesį jį apleidau - bet mes grįšime - su naujais darbais, naujomis idėjomis ir naujais žmonėmis! Bet puslapis, o ir visa SaadeFamily, bus stiprūs tik tada, kai viską kursime kartu.
Dėkoju visiems žmonėms, kurie dirbo kartu su mumis, 1920 puslapio fanų, 97 žmonėms ir visiems visiems, buvusiems ir esantiems kartu!
2014-ieji bus nerealūs metai.
Su gimtadieniu, SaadeLithuania!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ką manai?