2012 m. lapkričio 17 d., šeštadienis

Eric ir Molly, arba tai, kas nesugrįš

Atsimenate Molly? Tą amžinai besišypsančią gražuolę? Manau, daugelis ją atsimena tik kaip buvusią Eric merginą. Bet.. jie išsiskyrė, po tiek metų kartu. Tai buvo tikrai netikėta visiems fanams, kai kurie net nenorėjo tuo tikėti, nes apie išsiskyrimą sužinojome tik iš trumpoko sakinio Molly bloge.
Atrodo, praėjo daug laiko, maždaug 10 mėnesių. Bet aš manau, kad nesutarimai turėjo atsirasti daug ankščiau. 2012 metais Molly dalyvavo Švedijos nacionalinėje atrankoje į ESC "Melodifestivalen" su daina 'Why I'm Crying". Žurnalistams ji prasitarė, kad ši daina parašyta būtent Eric'ui, logiškai mąstant, maždaug 2011 metų rudenį.
Viena iš dažniausiai minimų priežasčių jų skyryboms - tiek viena, tiek kitas nori tarptautinės karjeros. 2011 metais, užėmęs 3 vietą ESC, Eric prašimušė. Sprendžiant iš to, kad visos dainos naujausiame Molly albume "Unchained" yra angliškos, panašu, kad ji taip pat nori būti ne vien Švedijoje.
Panašu, kad Eric užtruko daug ilgiau atsigaudamas, nei jo buvusioji. Nors "Melodifestivalen" pabaigimo vakarėlio metu jie atrodė kaip geriausi draugai, spėju, kad vaikinui tai buvo tik kaukė. Kalbėdamas apie "Imagine", Eric pasakė, kad tai daina apie liūdną meilę, kurią jam teko patirti. Nors vasarą jei kartu dalyvavo festivaliuose, kartu fotografavosi, abejoju, ar jie buvo labai laimingi.

Jau vasaros viduryje pasirodė gandai apie naują Molly vaikiną. Nesidomiu ja, tačiau iš tų, kurie domisi, šią savaitę jau nekartą minėjo, kad Molly nebėra vieniša.
Eric, galbūt, taip pat. Savo 22 - ojo gimtadienio vakarą į "Instagram" jis įkėlė merginos nuotrauką, kurioje nesimato jos veido, ir parašė " Vakarienė su nuostabiu žmogumi". Žinoma, fanės sukilo, prasidėjo įtarinėjimai, spėliojimai, o kai kurios merginos ėmė siuntinėti Eric'ui jo ir Molly nuotraukas.
Kai bebūtų skaudu, vajus nurimo, ir dabar galima ramiai svarstyti, kas ir su kuo. Bet manau, fanai turėtų būti laimingi, jei Eric ir Molly yra tokie, nors ir ne kartu.
Pastarąsias kelias savaites kelias savaites keliuose švediškuose laikraščiuose pasirodė straipsniai, kad Eric pasiilgsta Molly.
Noriu pridurti dar vieną tikrą faktą. Eric asmeniniame "Facebook" profilyje buvo nuotraukų albumas, pavadintas "Molly". Eric ištrynė tas nuotraukas maždaug prieš 2 savaites.

Ir pabaigai, noriu atkreipti jūsų dėmesį į vieną paprastą dalyką. Mes esame čia ne tam, kad smerktumėme Eric pasirinkimus, sprendimus ar asmeninį gyvenimą. Esame čia tam, kad palaikytumėme jį ir visų svarbiausia, esame čia dėl jo muzikos. Tai turėtų būti svariausia priežastis vadintis Eric fane/ fanu. Jeigu taip nėra - kagi, tu ne fanas. Nes fanas yra tas, kas klausydamas muzikos gali pašiepti ydas, pasijuokti iš nutikimų, bet niekada tas, kuris gali kištis į asmeninį gyvenimą.
Visiems tiems, kurie, dar net nepatvirtinus, kad Eric turi mylimąją, siūlau tiesiog nusileisti ant žemės.

Puikiai suprantu, kad skaudu žinoti, kad Eric galbūt yra užimtas. Bet per tuos 15 mėnesių, kai esu jo fanė, niekad nekilo noras palikti šią fandom, juolab dėl asmeninio E gyvenimo.

Peace:)x
Indrė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ką manai?